Teensokken worden helemaal hot!

Wist je dat mensen die veel last hebben van teensokken pedicureirritaties tussen de tenen veel baat kunnen hebben bij teensokken? Deze zogenaamde teensokken doen je waarschijnlijk gelijk denken aan de felgekleurde ‘pippi langkoussokken’, maar ze zijn er in normale gangbare kleuren. Daarnaast zitten ze enorm comfortabel en biedt het tal van voordelen.

Gewone sokken duwen de tenen als het ware samen en dat zorgt voor een onnatuurlijk effect. Je ziet dat verschijnsel goed in mijn video van de behandeling van de oudere voet. De teensokken houden de tenen juist van elkaar gescheiden. Omdat er geen huidcontact is tussen de tenen, wordt de kans op voetschimmels, likdoorns, infecties en andere huidirritaties flink verminderd. Verder zijn er geen irritante naden voelbaar en biedt het ook nog eens meer warmte dan gewone sokken. Die warmte ontstaat door de pasvorm rondom de tenen, wat de tenen als het ware masseert en daardoor de bloedsomloop activeert. Kortom, comfortabele sokken die je tenen goed doen!

In mijn pedicuresalon verkoop ik de teensokken in de gewone kleuren zwart, wit, grijs en blauw aan onder andere cliënten met irritaties tussen de tenen. Sinds zij eraan gewend zijn, willen ze niet anders meer! Ik raad je dan ook zeker aan je cliënten hierop te wijzen of ze zelf te verkopen. Omdat deze gewone gangbare teensokken niet overal te koop zijn is het goed om ze in je salon aan te bieden. Voor meer informatie kun je altijd reageren op het bericht of mij een persoonlijke mail sturen.

10 gedachtes over “Teensokken worden helemaal hot!

  1. Pingback: Pedicure behandeling oudere voet | Pedicuretip

  2. Hallo inmiddels een jaartje verder, zo te zien aan de laatste reactie, en ik ben benieuwd hoe het nu met de teensokken gaat? Ik zie ze niet meer bij MSK staan. Het lijkt mij wel even wennen om te dragen, maar zou ze best in mijn praktijk willen gaan verkopen. Hoe wordt er nu op deze sokken gereageerd? Groetjes astrid

    Like

  3. Pingback: Likdoorn onder de voet wegsnijden | Pedicuretip

  4. Pingback: Likdoorn tussen de tenen wegsnijden | pedicuretip

  5. Pingback: Pedicure geeft advies aan wandelaars | pedicuretip

  6. Pingback: Onderbeen- en voetmassage | pedicuretip

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.