Nail Art voor tenen

Bij cosmetische voetverzorging in je salon mag Nail Art voor tenen natuurlijk niet ontbreken. Het is een leuke afwisseling van je werk en het varieert van hele eenvoudige en rustige kleuren tot opvallend en erg kleurrijk. Zorg dat je in de winter goed oefent, zodat je in het voorjaar en de zomer klaar bent om verschillende soorten Nail Art op teennagels aan te brengen. Ik geef je tips over de te gebruiken techniek en materialen en ondersteun dat met veel verschillende Nail Art video’s om jou te helpen bij het oefenen.

Nail Art op tenen

De winterperiode is dé geschikte tijd om de Nail Art te oefenen, zodat je goed voorbereid bent als het voorjaar aanbreekt. Om te oefenen kun je kunststof nageltips gebruiken, die bewaar je dan als voorbeeld voor jezelf en om aan de cliënt te laten zien. Daarom heb ik in mijn video’s ook zowel gebruik gemaakt van Nail Art op een nageltip als op echte teennagels. Bij het aanbrengen van Nail Art opNailArt teennageltip pedicure de teennagels van een cliënt ontvet je de nagels eerst met alcohol op een watje. Bekijk ook dit nieuwe systeem gel lak waardoor de nagels niet meer ontvet hoeven te worden en de natuurlijke nagels beschermd blijven! Daarna breng je een dun laagje transparante basiscoat aan. Vervolgens zet je het kwastje iets over het midden van de nagel om de eerste dunne nagellak aan te brengen. Je duwt het kwastje langzaam naar de nagelriem zonder deze aan te raken en trekt het kwastje naar het nageluiteinde. Datzelfde doe je aan beide andere kanten naast de middelste streep zonder de huid aan te raken. Meestal zijn er twee laagjes nodig om de kleur mooi dekkend te krijgen.

De Nail Art op de nagellak breng je meestal alleen aan op de grote teennagel, omdat dit immers de blikvanger is. De andere teennagels lak je in een bijpassende kleur of eventueel met een detail van de Nail Art er op. Met behulp van een striper kun je mooie dunne lijntjes zetten of je kunt met losse penselen nailartpaint gebruiken om bijvoorbeeld bloemen te maken. Dotpennen gebruik je om stippen in de NailArt aan te brengen en met strasssteentjes kan je het geheel compleet maken.

Nail Art instructievideo

Hieronder zie je al mijn Nail Art video’s voor tenen, geplaatst op mijn YouTubekanaal. Doe er je voordeel mee en blijf vooral goed oefenen. Als je gratis abonneert ontvang je voortaan een nieuwe video direct in je mailbox. Mis ook deze tip over een nieuwe systeem gel lak niet! Het blijft gegarandeerd 2 weken zitten en beschermd je natuurlijke nagels.

Succes met het aanbrengen van de Nail Art op tenen!

15 gedachtes over “Nail Art voor tenen

  1. Pingback: Zon, zand, zeewater en je voeten | Pedicuretip

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.