Eigen website voor pedicure

Je hebt je diploma al op zak of gaat bijna examen doen, geïnvesteerd in een opleiding, nieuwe spulletjes gekocht en misschien zelfs al een ruimte ingericht. Nu wil je natuurlijk een klantenkring opbouwen en je wilt dat zo veel mogelijk mensen weten dat jij pedicure bent. Maar hoe ga je dat doen zonder al te veel kosten? Je kunt in de buurt flyeren, maar dan zul je waarschijnlijk tussen de stapel folders belanden. Een veel groter bereik heb je natuurlijk met een eigen pedicure website die ook nog eens goed gevonden kan worden via de zoekmachines op internet. Maar je hebt vast net als ik en veel andere beginners je twijfels en vragen over een website. Waar kan ik dat laten doen en wat kost dat dan?

Eigen pedicure websiteEigen-pedicure-website-pedicuretip

Wist je dat het best meevalt om een eigen pedicure website te laten maken? Een gebruiksvriendelijke website waarin je zelf ook gemakkelijk dingen kunt aanpassen zoals je foto’s, prijzen en behandelingen. En een website waarmee je ook niet afhankelijk bent van een bedrijf of maandelijkse kosten. Zo een complete website heb je bij mijn webdesigner al voor maar eenmalig €199,-. Hiermee wordt je goed gevonden op internet en het kan meer klanten opleveren. Naast standaardpagina’s en teksten kun je bijvoorbeeld ook een slideshow van foto’s plaatsen en klanten online een afspraak laten maken. Vervolgens betaal je alleen om de website jaarlijks in de lucht te houden. Wat je kunt koppelen aan je eigen website is de salon software die je gebruikt.

Gebruiksvriendelijk en responsive

Zo een website voor dat bedrag is dan helemaal “responsive” zoals ze dat noemen. Dat wil zeggen dat de website geschikt is voor alle schermen, dus iemand kan je hele website ook op zijn mobiel goed zien, net als deze blog. Je kan verder ook helemaal zelf bepalen wat de uitstraling is, welke functies je er op wilt en welke informatie er op komt. Ik ben er dan ook super blij mee en enthousiast over hoe makkelijk het systeem is!

Eigen pedicure website laten maken

Wil je dus net als mij een moderne en gebruiksvriendelijke website of wil je antwoord op je vragen hierover? Vul dan onderstaand contactformulier in, dan verbind ik je graag met mijn webdesigner voor verder contact.

3 gedachtes over “Eigen website voor pedicure

  1. Pingback: Pedicuresalon software, help! | Pedicuretip

  2. Pingback: 6 tips voor meer klanten en omzet | Pedicuretip

  3. Pingback: December, terugblikken en samen vooruit kijken | Pedicuretip

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.