December, terugblikken en samen vooruit kijken

We zijn inmiddels halverwege de maand december. Heb jij binnenkort ook kerstvakantie? Dan zijn deze laatste dagen vaak erg druk en staat je agenda vrij vol. Voor de vakantie wil je namelijk toch nog voor zo veel mogelijk cliënten klaar staan. Een mooi moment om terug te blikken, te genieten van familie en vrienden, klanten te bedanken en samen met jullie alvast even vooruit te kijken.

De maand december, het einde van een mooi jaar. Het jaar waarin jullie mij hebben gemotiveerd nog meer vragen te beantwoorden, artikelen te schrijven en leerzame video’s te plaatsen. Zo zijn er dit jaar veel verschillende interessante onderwerpen voorbijgekomen. Het artikel over het verwijderen van eelt en de behandeling van tunnelnagels en verdikte nagels vonden jullie over het algemeen het meest interessant en is het meest bekeken. Hier zaten ook handige video’s bij die je er altijd weer even bij kunt pakken voor een behandeling. Maar daarnaast heb ik je dit jaar ook tips gegeven over wandelaars, het behandelen van hielen en een eigen website. Ik hoop dat je de tips handig vind, maar waardevol zijn vooral de hele behandelingen, waarbij je kunt zien hoe ik dat aanpak. Zo heb ik video’s gemaakt van een aantal veelvoorkomende en interessante behandelingen, zoals ingroeiende teennagels, een likdoorn tussen de tenen en een likdoorn onder de voet. En dan was dit lang nog niet alles.

Wat ik het meest waardevol vond zijn de vragen die ik constant krijg, waarmee ik jullie dan weer verder kan helpen. Dit leidt vaak weer tot nieuwe inspiratie voor artikelen en video’s en alle positieve reacties daarop stimuleren mij wederom. Ik wil jullie daarom bedanken. Ik wens jullie fijne en gezellige feestdagen toe en hoop jullie in 2016 nog veel meer te mogen inspireren. Ik bedank ook altijd mijn klanten met een kerstpresentje. Ben je benieuwd? Op mijn facebookpagina kun je zien wat ik ze dit jaar geef.

Een laatste vraagje. Ik zit vol inspiratie voor artikelen en video’s voor 2016, maar ik ben vooral benieuwd naar wat jij graag terugziet op Pedicuretip.com. Laat in een onderstaande reactie achter welk onderwerp jij graag in 2016 terug ziet komen. Misschien dat ik het dan binnenkort op mijn blog uitlicht!

2 gedachtes over “December, terugblikken en samen vooruit kijken

 1. Ga vooral door met je blog, ik heb er veel aan als pedicure i.o.
  Aanschouwend onderwijs is in dit beroep
  de beste manier. Vandaar dat je blog zo populair is?!
  Fijne feestdagen en een heel fijn nieuw jaar.
  Met veel nieuwe filmpjes (:
  Dank je wel.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.