Oranje Nail Art voor Koningsdag

Nog maar 6 dagen en dan is het Koningsdag! Oranje Nail ArtWe hopen natuurlijk allemaal op een zonnige Koningsdag. Je kunt jezelf als pedicure onder andere onderscheiden door Nail Art in je pedicuresalon aan te bieden. Bekijk hier wat leuke Nail Art voorbeelden als inspiratie voor een feestdag als Koningsdag. Inclusief video’s waarmee je zelf ook stap voor stap deze Nail Art op tenen kunt plaatsen.

Afgelopen week heb ik een cliënt in mijn salon gehad die al volop bezig is met de voorbereidingen om zich voor Koningsdag met oranje accessoires te kunnen uitdossen en koningsdag zo in stijl te vieren. Je begrijpt natuurlijk al dat mooi gelakte teennagels met een leuke Nail Art op de tenen daarbij niet mogen ontbreken. Het plaatsen van Nail Art op teennagels is een mooie manier om je als pedicure te onderscheiden en is onderdeel van cosmetische voetverzorging. Benieuwd hoe dat nog meer kan? Bekijk ook deze tips.

Ik heb twee soorten Nail Art designs op de teennagels geplaatst. Van het plaatsen van deze Nail Art heb ik video’s gemaakt zodat ook jij deze (of een soortgelijke) Nail Art kunt maken! Waar de ene cliënt alles uit de kast haalt en alles zo fleurig mogelijk wilt, heeft de ander misschien voorkeur voor een meer subtielere Nail Art op de voeten. Ik zorg dus altijd dat ik van te voren verschillende voorbeelden klaar hebben liggen om aan mijn cliënt voor te kunnen stellen. Zo heb ik zelf al vier verschillende voorbeelden die allemaal voor een oranje-evenement zoals Koningsdag geschikt zijn! Van al deze voorbeelden heb ik ook een video gemaakt. Voor het WK in 2014 plaatste ik bijvoorbeeld al 2 soorten NailArt die je nu ook goed voor Koningsdag zou kunnen gebruiken. Bekijk ze door op één van onderstaande links te klikken:

Benieuwd naar mijn twee nieuwste oranje Nail Arts? Bekijk onderstaande video’s! Ik maak naast oranje ook gebruik van de kleuren van de Nederlandse vlag (rood, wit, blauw). Ik hoop dat je leuke inspiratie uit de video haalt om je eigen cliënten mee te verassen. Maar om al mijn Nail Art creaties met instructievideo te zien klik je hier! Vergeet ook vooral je eigen (teen)nagels niet. Meer weten over Nail Art? Lees mijn vorige bericht hierover.

Bekijk dit nieuwe systeem gel lak waardoor je natuurlijke nagels beschermd blijven!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.