Ervaring met Sopolish protect and peel

Een tijdje geleden ben ik in Haarlem op de pedicure regiodag geweest. Ik zag daar een nieuwe manier van het beschermen van je nagels tegen gel lak. Daar was ik natuurlijk nieuwsgierig naar, omdat ik vanuit mijn beroep als pedicure hoofdzakelijk bezig ben met het gezond maken en houden van de natuurlijke teennagels. Ik heb mijn nagels daar op die manier laten lakken en ben achteraf erg positief over de werking van het nieuwe systeem gel lak. Wil je weten waar ik het over heb en waarom ik zo enthousiast ben? Lees dan verder.

Sopolish Protect and Peel

Het nieuwe systeem gel lak wat ik heb getest en waar ik het over heb is het product Sopolish Protect and Peel van ProNails. Op de pedicure regiodag stond een stand van ProNails. Zij trokken mijn aandacht door dit nieuwe product waarmee zij volledige bescherming van je nagels garanderen, zonder de nagellak op de nagel zelf aan te brengen. Daar werd ik natuurlijk nieuwsgierig van en ik was benieuwd of dit ook echt zo was.

Hoe werkt Sopolish protect and peel?Ervaring pedicuretip met Sopolish Protect and peel

Kort gezegd werkt het systeem van Sopolish protect and peel als volgt: Je brengt een onzichtbaar laagje aan op de nagel als een soort tweede huid. Deze laag dient als een soort schild en beschermd zodoende de nagel. De nagel hoeft dus ook niet met een frees opgeruwd te worden, zoals normaal bij een gelnagel het geval is. Door het beschermlaagje raakt de Sopolish nagellak de nagel dus niet als het vervolgens wordt aangebracht in een gewenste kleur. Zij bieden het product namelijk aan in ontelbaar veel kleuren, die je hier kunt vinden. Na 2 of 3 weken kun je vervolgens het laagje er heel gemakkelijk zelf afpeuteren, zoals ik zelf heb ervaren. Ze garanderen in ieder geval een goede werking gedurende 2 weken.

Review Sopolish protect and peel

Zoals ik al zei geven ze een garantie dat de semi-permanente nagellak gedurende 2 weken mooi blijft. Zelf heb ik het 3 weken laten zitten en ik heb ervaren dat het dan alsnog super werkt. Ik heb het er na 3 weken zelf zo af kunnen peuteren, zonder resten of beschadigingen op mijn nagels. Dat vind ik dan ook het grootste voordeel. Bij gewone gel lak haal je het er af door het te laten weken, maar dat zou de nagel kunnen beschadigen. Hier heb je de zekerheid dat de natuurlijke nagel niet beschadigd en ook nog eens de zekerheid dat het minimaal 2 weken mooi blijft. Simpelweg een nieuwe nagelvriendelijke oplossing dus. Het is dus leuk en waardevol voor je eigen nagels, maar ook zeker een aanvulling voor in je pedicure salon. Een mooie manier om je als pedicure, manicure of schoonheidssalon te onderscheiden en met de tijd mee te gaan, net als met deze manieren. Als we het specifiek hebben over de pedicure dan is dit eigenlijk een vorm van cosmetische voetverzorging, net als Nail Art voor teennagels.

De voordelen van Sopolish protect and peel

Mijn eigen ervaring met dit nieuwe product is erg positief en daarom zou ik het je ook graag aanraden. Ik vond de belangrijkste voordelen dat het 3 weken bleef zitten en dat je natuurlijke nagel beschermd blijft omdat het dus niet op de nagel wordt aangebracht door het beschermlaagje. Maar daarnaast hoeft de nagel bijvoorbeeld ook niet ontvet te worden, maar alleen maar gedesinfecteerd. Ze hebben een uitgebreid assortiment van het product Sopolish protect and peel met heel veel kleuren nagellak, maar ook allerlei basisproducten. Je kunt de producten hier bestellen in de webshop van ProNails. Je kunt je zelfs inschrijven voor een gratis workshop van het product. Ik heb even gezocht en heb onderstaande video gevonden over het product:

11 gedachtes over “Ervaring met Sopolish protect and peel

  1. Pingback: Feiten over onze voeten | Pedicuretip

  2. Hoi Marjolein, ik lees dat je fan ben van SoPolish. Kan ik bij jou langs om mijn vinger en teen nagels te behandelen met SoPolish om het uit te proberen? of ken je misschien iemand in de buurt. Hartelijke groet, een leerling … Pam Heemskerk

    Geliked door 1 persoon

  3. Pingback: Bescherming van de natuurlijke nagels | Pedicuretip

  4. Pingback: Nail Art voor tenen | Pedicuretip

  5. Pingback: Oranje Nail Art voor Koningsdag | Pedicuretip

  6. Pingback: Cosmetische keratine voetbehandeling | Pedicuretip

  7. Pingback: Cederhouten inlegzolen tegen zweetvoeten | Pedicuretip

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.