Cosmetische keratine voetbehandeling

Zoals je van mij gewend bent hou ik je continue op de hoogte van nieuwtjes in de branche en geef ik je tips voor jouw werkzaamheden en je salon. Ik breng je daarom graag op de hoogte van een nieuw product voor een cosmetische voetbehandeling. Het voordeel van dit product is dat het handig is in gebruik en je niet hoeft te kliederen met water. In landen als Italië wordt dit al heel veel verkocht, terwijl het in Nederland nog niet bekend is. Benieuwd over dit nieuwe product in de branche dat de nagels en huid versterkt? Lees dan verder.

Padipuur keratine sokken

KeratinePadipuur pedicuretip

Het nieuwe product waar ik het over heb zijn keratine sokken van het merk Padipuur. Dit zijn een soort plastic créme hoesjes die je als een sok om de voet heen doet. Deze zogenoemde sokken bevatten natuurlijke keratine. Zoals je vast wel geleerd hebt in je opleiding weet je dat keratine een belangrijke bouwsteen is voor de versterking van de huid en nagels. Keratine is namelijk een vezeleiwit. Als pedicure heb je vaak te maken met cliënten met een droge huid, kloven en afbrekende nagels. Daarvoor kan deze eenvoudige keratine behandeling een goede oplossing zijn.

Voordelen van keratine sokken

De keratine sokken van Padipuur zijn een effectieve en gemakkelijke manier om kloven, de droge huid en nagels te behandelen. Het product bevat dan ook alles om een cosmetische behandeling mee uit te voeren. Een voordeel vind ik dat je geen water hoeft te gebruiken tijdens de behandeling met dit product, waardoor je niet hoeft te kliederen. Daarnaast voedt het de nagels en huid wat als het ware voor een beschermlaag zorgt. Naast de keratine in het product die plantaardig is, bevatten de keratine sokken ook copaiba olie, Lipex preact en vitamine E. Door de copaiba olie is het ook geschikt voor de oudere huid én tegen schimmelnagels.

Hoe werken keratine sokken?keratine sokken pedicuretip

Hartstikke interessant natuurlijk zo een nieuw product, maar ik hoor je al denken; hoe werkt het dan? Je brengt de sokken simpelweg aan om de voeten en masseert de crème in, vergelijkbaar met een voetscrub. Een tip is wel om de sokken allereerst voor te verwarmen, dat zorgt ervoor dat het lekker aanvoelt voor de cliënt. Dit zou met een handdoekenwarmer kunnen als je deze hebt. Vervolgens pak je de voet in met een warme handdoek en laat je het tien minuten inwerken. Tijdens het inwerken kun je eventueel de nagels al behandelen door de topjes van de sokken open te scheuren. Dan kun je dus de nagels en nagelriemen alvast behandelen, terwijl de cliënt nog geniet van de behandeling. Je kunt de sokken ten slotte binnenstebuiten uittrekken, waarna je de crème kunt inmasseren. Eventueel kun je vanaf dit moment de behandeling nog aanvullen met een voetmassage, het behoort immers tot de cosmetische voetverzorging. Als je vervolgens nog nagellak of Nail Art wilt aanbrengen moet je de nagels natuurlijk wel even ontvetten. Ook als er van te voren nagellak op de voeten zit verwijder je dit eerst even.

Keratine sokken bestellen

Ben je weer blij met deze tip en benieuwd naar de sokken? De eerste 100 aanvragers hebben een gratis proefproduct ontvangen! Op deze manier hebben zij zelf de werking en voordelen van het product getest en ervaren, zonder investering. Als jij ook van dit soort acties gebruik wilt maken? Zorg dan dat je mijn blog volgt door rechtsonderin deze pagina jouw e-mailadres achter te laten. Je kunt de keratine sokken zelf eenvoudig bestellen via deze link. Dit product is er eventueel ook in de vorm van handschoenen voor manicures, de keratine handschoenen. Meer informatie over het merk en het product vind je hier.

49 gedachtes over “Cosmetische keratine voetbehandeling

  1. Pingback: Zon, zand, zeewater en je voeten | Pedicuretip

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.