Cederhouten inlegzolen tegen zweetvoeten

Zweetvoeten is een veelvoorkomend fenomeen cederhouten inlegzolen NoSweatof probleem bij onze cliënten. Er zijn dan ook verschillende goede oplossingen tegen, zoals poederen of sprayen van de schoenen. Een andere optie is een inlegzool. Inlegzolen zijn er in veel verschillende soorten en in verschillende materialen. Maar ken jij de houten inlegzool al? Lees hier over het nieuwe product en mijn ervaring

Zweetvoeten

Sommige mensen hebben veel last van zweetvoeten. De één natuurlijk meer dan de ander. Dat is onder andere afhankelijk van het werk wat je doet en het schoeisel dat je draagt, zowel tijdens je werk als in je vrije tijd. Zo ontstaan zweetvoeten bijvoorbeeld sneller in slecht ventilerende schoenen of werkschoenen met stalen neuzen. Daardoor wordt het snel vochtig rondom de voetzool en kunnen er bacteriën en schimmels ontstaan. Dit kan leiden tot een onaangename geur, zoals bekend is bij zweetvoeten, maar bijvoorbeeld ook tot een infectie. Er zijn verschillende oplossingen tegen zweetvoeten, zoals het poederen of sprayen van de schoenen of bijvoorbeeld een goede inlegzool. Er zijn dan ook veel soorten inlegzolen op de markt verkrijgbaar, variërend in allerlei materialen. Maar ken jij de houten inlegzool al?

Cederhouten inlegzolen

Inlegzolen zijn er in veel soorten en in verschillende materialen, maar de houten inlegzool kende ik nog niet. Ik heb het over de unieke cederhouten inlegzolen van NoSweat. Deze zolen zijn gemaakt van cederhout en speciaal gemaakt tegen zweetvoeten. Cederhout staat bekend om schimmeldodende en mottenwerende eigenschappen. Normaal gesproken adviseren wij als pedicures bijvoorbeeld een crème tegen zweetvoeten of het poederen of sprayen van de schoenen bij het behandelen van schimmelnagels of eczeem. Door de eigenschappen van de cederhouten inlegzolen van NoSweat is dit een heel goed alternatief voor het poederen of sprayen van de schoenen tegen zweetvoeten.

Review cederhouten inlegzolen

Omdat ik nieuwsgierig was en het product nog niet Cederhouten inlegzolen in mijn schoenenkende heb ik het product zelf uitgetest, net als ik al eerder keratine sokken en een nieuw systeem nagellak testte. Jullie zijn natuurlijk ook benieuwd hoe het aanvoelt om op houten binnenzolen te lopen. Ik heb op de zolen gelopen en heb ze eerst met sokken uitgeprobeerd, vervolgens met een pantykousje en ten slotte met blote voeten.

Mijn eerste reactie vooraf al is dat ze flinterdun zijn, namelijk maar 1,3 millimeter. In mijn schoenen voelen ze vervolgens comfortabel en fris aan. Ze verschuiven niet en ze voelen niet plakkerig aan. Ik ben dus enthousiast over het gebruik en ben ervan overtuigd dat mijn cliënten dat ook zullen zijn. Het belangrijkste is natuurlijk dat ze super werken tegen zweetvoeten. Een ander voordeel is dat je de cederhouten inlegzolen zelfs kunt wassen en ze zijn ook nog eens aantrekkelijk geprijsd. Meer informatie of bestellen kan via deze link!

5 gedachtes over “Cederhouten inlegzolen tegen zweetvoeten

  1. Pingback: Poeder middel tegen zweetvoeten | Pedicuretip

  2. Pingback: Nieuw product tegen zweetvoeten | Pedicuretip

  3. Pingback: Pedicure geeft advies aan wandelaars | Pedicuretip

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.