Nieuw product tegen zweetvoeten

Zweetvoeten is een veelvoorkomend voetprobleem en er zijn veel verschillende producten op de markt verkrijgbaar die zeggen perfect te werken tegen zweetvoeten. Je hebt crèmes, deodorants, zooltjes, scrubs en poeders. Zie jij ook door de bomen het bos niet meer? Ik breng je graag op de hoogte van mijn eigen ervaring met een nieuwe crème tegen zweetvoeten!

Zweetvoeten

Zweetvoeten, ook wel hyperhidrosis plantaris, is een veelvoorkomend voetprobleem. Het is de term die wordt gebruikt voor zowel overmatig zweten van de voeten als voeten met een onaangename geur. Dat komt door bacteriën die op warme en vochtige plekjes ontstaan. Vandaar dat de voeten de ideale plek zijn voor deze bacteriën en schimmels. Er zijn verschillende manieren en producten die zweetvoeten kunnen voorkomen of verhelpen, zoals inlegzolen. Daarnaast is het belangrijk dat je je voeten goed wast en droog houdt. Continue schone en droge sokken en schoenen dragen is hierbij belangrijk. Maar ik breng je graag op de hoogte van een nieuw product tegen zweetvoeten!

Dermo DryDermo-Dry-tegen-zweetvoeten

Er zijn verschillende producten op de markt verkrijgbaar die zweetvoeten voorkomen of verhelpen. Sindskort is er een nieuw product op de markt, namelijk de Dermo Dry in de productlijn van HFL Laboratories. De Dermo Dry voetencrème bevat het kruid ‘Salvia Officinalis’. Dit staat bekend om de antibacteriële, schimmelwerende en antivirale eigenschappen. Dit wordt ook in de aromatherapie gebruikt bij onder andere zweetvoeten en vochtafdrijving. Daarnaast bevat het Zinkoxide, wat in staat is om zich goed aan de huid te hechten en huidaandoeningen voorkomt en geneest. Het creëert als het ware een dunne barrière die de huid beschermt. Daarnaast heeft het een soort samentrekkend effect. Omdat het ook licht indrogend werkt is het fijn voor de huid tussen de tenen. Soms staan de tenen namelijk zo dicht tegen elkaar dat de huid voortdurend tegen elkaar plakt, zoals bij mijn cliënt van 85 jaar in de video over de behandeling van de oudere voet op mijn YouTube kanaal.

Review Dermo Dry

Zelf hebben enkele van mijn cliënten de Dermo Dry voetencrème uitgetest door de voeten twee weken lang dagelijks in te smeren. Onder deze cliënten ook sporters, bouwvakkers en hoveniers. De voeten dienen dagelijks ’s ochtends en ’s avonds ingesmeerd te worden. Je zult binnen een week (officieel 3 tot 10 dagen) het resultaat het beste ervaren. Daarbij is het belangrijk dat je ook goed tussen de tenen smeert. Bij een klamme huid merk je vrijwel direct de werking van de Zinkoxide die in de créme tegen zweetvoeten zit. Mijn cliënten en ik zijn enthousiast over de werking van deze créme en daarom licht ik dit product uit de productlijn van HFL Laboratories graag uit. Naast de werking tegen zweetvoeten wordt ook de kans op schimmelaandoeningen verminderd. Doelgroepen die over het algemeen vaker last hebben van zweetvoeten of transpirerende voeten zijn sporters, wandelaars of fysieke arbeiders. Omdat het een kuur is, zul je het in je salon waarschijnlijk alleen gebruiken om klanten er kennis mee te laten maken. Het is wel een ideaal product voor de verkoop in je salon. Je kunt het product hier bestellen!

3 gedachtes over “Nieuw product tegen zweetvoeten

  1. Pingback: Poeder middel tegen zweetvoeten | Pedicuretip

  2. Pingback: 6 tips voor meer klanten en omzet | Pedicuretip

  3. Pingback: Cederhouten inlegzolen tegen zweetvoeten | Pedicuretip

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.