Verkoopverpakking om verkoop te stimuleren

Weet je nog? In mei heb ik een blogbericht geschreven over keratine sokken, het nieuwe product voor een cosmetische voetbehandeling. Ik kende het product voorheen zelf nog niet en zoals gebleken kende veel van jullie het product ook nog niet. Ik mocht van PadiPuur naar 100 volgers een gratis proefpakketje sturen. Veel van jullie hebben inmiddels dus het product mogen uitproberen en de ervaringen en reacties afgelopen periode waren geweldig. Maar er is meer nieuws!

Ervaringen met keratine sokken

De keratine sokken zijn een soort plastic créme hoesjes die je als een sok om de voet heen doet. De behandeling werkt tegen kloven, een droge huid en nagels. Lees in mijn vorige bericht over keratine sokken waar ik het over heb en hoe het ook alweer werkt.

Vienna: Top product. Werkt makkelijk en goed zichtbaar resultaat.

De keratine sokken hebben verschillende voordelen. Jullie vinden vooral dat de voeten weer lekker fris en zacht aanvoelen na het gebruik van de keratine sokken. Er ontstaat dus een zichtbaar resultaat bij cliënten. Ook interessant om te zien vond ik dat Ellen het heel handig vind om ambulant mee te werken. Het is natuurlijk een product wat makkelijk mee te nemen is. Je hoeft niet met allerlei spullen te slepen en ook niet te kliederen met water. Kortom, jullie omschrijven het als een simpele, snelle en effectieve vorm van een cosmetische voetbehandeling.

Ellen: Heerlijk product! Simpel, snel en effectief. Ook makkelijk wanneer je ambulant werkt.

Wellness kit verkoopverpakking

Jullie zijn dus net als ik erg enthousiast Wellness Kit verkoopverpakkingover het nieuwe product in de markt voor een cosmetische voetbehandeling. Veel van jullie geven dan ook aan het te willen gebruiken bij cliënten of als product aan cliënten te verkopen. Verkoop van producten in je salon stimuleert immers de omzet en je onderscheid je ermee ten opzichte van andere pedicures. Als jij een specifiek product verkoopt moeten cliënten naar jou terugkomen omdat anderen het mogelijk niet hebben of verkopen. Het kan dus zorgen voor meer klanten, net als met behulp van deze tips.

Ik wil jullie daarom op de hoogte brengen van de verkoopverpakking die PadiPuur sindskort aanbiedt. Een nette Wellness Kit verkoopverpakking voor de verkoop van jouw keratine sokken. Met behulp van de verkoopverpakking kunnen cliënten thuis met de behandeling verder gaan of het aan iemand cadeau doen. Het is een soort kokertje met hierin een complete beschrijving van de keratine sokken (of keratine handschoenen voor manicures), een nagelvijl en een bokkepootje. Kortom, stimulering van jouw verkoop en omzet zonder grote investering. Ze kosten € 2,25 exclusief BTW bij PadiPuur en voor consumenten € 4,50 en je kunt ze hier bestellen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.