Beursaanbieding: Cosmetische keratine voetbehandeling

Ken je ze nog? De plastic crème hoesjes voor een cosmetische voetbehandeling waar ik in mei 2016 over schreef. Inmiddels hebben veel van jullie al kennis gemaakt met dit product wat toen nieuw was in de markt. Jullie bleken net als ik dan ook razend enthousiast. Zij staan eind maart op de Beauty Trade Special in de jaarbeurs in Utrecht, maar jij kunt deze hele maand als volger van Pedicuretip gebruik maken van hun beursaanbieding.

Keratine sokken
Padipuur pedicuretip

Ken je ze nog? Die plastic crème hoesjes die je als een sok om de voet heen doet. Deze plastic crème hoesjes bevatten natuurlijke keratine, wat een belangrijke bouwsteen is voor de versterking van huid en nagels. Vandaar dat dit product keratine sokken genoemd wordt. Ik heb er in mei vorig jaar een artikel over geschreven, toen dit product helemaal nieuw was in de pedicurebranche. Inmiddels hebben veel van jullie het product al eens gebruikt en de reacties waren razend enthousiast!

Ellen: Heerlijk product! Simpel, snel en effectief. Ook makkelijk wanneer je ambulant werkt.

Ik zal nog even kort het geheugen opfrissen betreft die zogenoemde keratine sokken. Als pedicure heb je vaak te maken met cliënten met een droge huid, kloven en afbrekende nagels. Daarvoor kan deze eenvoudige keratine behandeling een goede oplossing zijn. Ze zijn namelijk een effectieve en gemakkelijke manier om kloven, de droge huid en nagels te behandelen. Het product bevat dan ook alles om een cosmetische behandeling mee uit te voeren. Een voordeel vind ik dat je geen water hoeft te gebruiken tijdens de behandeling met dit product, waardoor je niet hoeft te kliederen. Daarnaast voedt het de nagels en huid wat als het ware voor een beschermlaag zorgt. Naast de keratine in het product die plantaardig is, bevatten de keratine sokken ook copaiba olie, Lipex preact en vitamine E. Door de copaiba olie is het ook geschikt voor de oudere huid én tegen schimmelnagels. Weten hoe de keratine sokken ook alweer werken? Lees dan nog even mijn vorige artikel over dit product.

Beursaanbieding keratine sokkenkeratine sokken pedicuretip

Eind maart staat Lakshmi met haar Padipuur producten op de Beauty Trade Special in de jaarbeurs in Utrecht. Voor alle volgers van Pedicuretip geldt deze hele maand dat je al van hun beursaanbieding gebruik kunt maken, namelijk bij bestelling van iedere 10 stuks ontvang je 1 gratis product. Bestellen kan via deze link.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.