Poeder middel tegen zweetvoeten

Ik heb al eens eerder over producten tegen zweetvoeten geschreven. Ik vind het dan ook heel belangrijk om mijn cliënten goed te kunnen adviseren over de juiste producten tegen zweetvoeten. Zweetvoeten zorgen namelijk voor veelvoorkomende schimmelinfecties aan de huid en teennagels. Ik deel mijn ervaring met verschillende producten dan ook graag met jullie pedicurecollega’s. In dit blogbericht een middel die de zweetklieren niet afsluit, waardoor het natuurlijke proces in stand blijft.

Middel tegen zweetvoeten

Ik heb in mijn speurtocht door het aanbod van verschillende merken en producten naar de juiste oplossing tegen zweetvoeten een merk ontdekt, namelijk Peusek. Het lijkt mij interessant om dit merk eens te benoemen omdat het merk lang niet bij iedereen bekend is. Dat komt mogelijk omdat het een Spaans merk is, maar toch zijn zij al 60 jaar actief. Eerder plaatste ik ook al een bericht over deze créme en zooltjes tegen zweetvoeten.

Peusek tegen zweetvoeten

Het goede van de werkzame stoffen die in Peusek zitten is dat ze zorgen dat alleen de overactiviteit van de zweetklieren wordt gedeactiveerd en het natuurlijke proces in stand blijft. De meeste andere anti-transparant producten sluiten namelijk de zweetklieren af of trachten de geur als het ware te maskeren. Omdat Peusek fundamenteel anders werkt blijft het resultaat ook veel langer en blijft de huid gezond.

Peusek Banopeusek-bano-pedicuretip

Een voorbeeld van een product dat wel 1 tot 3 maanden effectief blijft is Peusek Bano. Dit product bevat een pakketje voor één behandeling met daarin een zakje voor een voetenbad en een zakje voetpoeder. Het allerbeste resultaat bereik je door na de behandeling ook de sokken van Peusek te dragen, de zogenoemde Peusocks. Deze sokken bevatten een bacteriedodend materiaal die de zweetgeur elimineert en nieuwe bacteriegroei voorkomt in de schoenen. Naast Bano zijn er uiteraard nog tal van andere producten van dit merk zoals een voet- en schoenpoeder, spray- en crèmeproducten en inlegzolen met maarliefst 18% actieve koolstof in plaats van 9%. Ik heb niet met alle producten ervaring, maar alle producten zijn wel te koop in Nederland, bij Ennesse. Zij kunnen je dan ook vast van alle benodigde informatie voorzien en in hun webshop kun je meer informatie vinden.

Productverkoop pedicure

Je kunt dit product gemakkelijk combineren met een pedicurebehandeling, maar je kunt het uiteraard ook als product in je salon verkopen voor thuisbehandeling. Ik ben zelf dan ook voorstander van het verkopen van producten in je salon. Zoals in vorig artikel aangegeven onderscheid je je ermee van andere pedicures, je biedt je cliënten extra’s en uiteraard stimuleert het jouw omzet.

4 gedachtes over “Poeder middel tegen zweetvoeten

  1. Ik heb als pedicure in de jaren tachtig en negentig al Peusek verkocht en zelf gebruikt. Was ook gewoon bij de drogist te koop, had zelf drogisterij. Het was een normaal verkopend produkt, er is niets nieuws aan. Arietta.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.