Accreditatiepunten al behaald?

Het is inmiddels augustus en daarom voor veel van jullie pedicures een mooi moment om je te oriënteren op cursussen en workshops om aan het totaal aantal benodigde accreditatiepunten te komen voor het eind van dit jaar. Welke specificatie wil jij graag aanleren of waar wil jij meer over weten? Check hier een overzicht van een aantal interessante workshops waarmee jij je accreditatiepunten kunt afvinken en binnenkort over een mooie nieuwe vaardigheid bezit!

Accreditatiepunten pedicureLogo ProCert

Het Kwaliteitsregister voor de Pedicure (KRP) heeft een accreditatiepuntensysteem. Zo zijn pedicures verplicht binnen drie jaar het benodigde aantal accreditatiepunten te behalen. Dit kun je bijvoorbeeld behalen door het volgen van kennisbijeenkomsten op open dagen of met cursussen en workshops bij opleidingsinstituten. Het aantal punten hangt af van de kwalificaties waar je over beschikt. Zo moet een medisch pedicure bijvoorbeeld 100 punten halen, terwijl je bij DV, voetverzorging bij diabetes, verplicht bent 60 punten te halen. Een compleet overzicht van het benodigde aantal accreditatiepunten vind je hier. Omdat voor bepaalde lichtingen pedicures nu het einde van deze drie jaar nadert is het belangrijk dat zij voor het einde van het jaar aan deze punten voldoen.

Bijscholing pedicure

Het KRP heeft dit systeem om de kennis en kunde van pedicures te waarborgen. Het is dus niet alleen het afvinken, maar je leert er natuurlijk ook heel veel van. Daarom is het ook voor pedicures die nog niet hun accreditatiepunten hoeven te halen interessant om na de vakantie weer de balans op te maken en te kijken hoe het ervoor staat. Ben je tevreden over het jaar tot nu toe? Heb je een drukke tijd achter de rug en loopt je agenda al aardig vol of heb je nog veel tijd over? Wellicht is bijscholing in dat geval ook een goede optie. Je hebt immers tijd over en daarnaast kun je je aanbod uitbreiden wat kan zorgen voor nieuwe klanten. Je onderscheid je daarmee immers van de concurrentie in jouw omgeving. Lees hier 5 andere tips voor meer klanten en meer omzet.

Workshops met accreditatiepunten

taping sportpedicure

Kortom, voor vrijwel iedere pedicure kan het interessant zijn om cursussen of workshops te volgen. Hier een overzicht van de workshops bij All4Feet in Gelderland die je vanaf september kunt volgen:

Advertenties

Een gedachte over “Accreditatiepunten al behaald?

  1. Pingback: Een veelzijdig, kwalitatief en origineel assortiment | Pedicuretip

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s