Een veelzijdig, kwalitatief en origineel assortiment

Zoals jullie van mij gewend zijn geef ik jullie naast een kijkje in de keuken van mijn werkzaamheden ook graag tips over alles wat met het beroep pedicure te maken heeft. Daarom wil ik graag de groothandel Podiamed eens uitlichten. Voor velen van jullie waarschijnlijk al een bekende naam. Wellicht zelfs als je er geen vaste klant bent. Zo zijn zij op vrijwel alle ‘ietszeggende’ beurzen te vinden, zitten zij al 25 jaar (!) in het vak en onderscheiden zij zich voornamelijk door hun mix van veelzijdigheid, kwaliteit en originaliteit.

Origineel en veelzijdig

Baehr TEC S2000 Pedicure spraymotor medical device

Zo zijn er veel groothandels met een breed aanbod producten, maar zijn het meestal de ‘standaard’ merken die worden aangeboden. Een mooi voorbeeld is een reactie die ik kreeg op mijn bericht over het onderhoud van jouw pedicuremotor. Ik kreeg daarop een reactie van een pedicure die op zoek is naar een plaats voor onderhoud van haar Baehr motor. Bij veel groothandels, ook die met een onderhoudsafdeling voor pedicuremotoren, kan zij niet terecht met haar Duitse pedicuremotor. Ik weet dat Podiamed ook investeert in verschillende unieke merken en daarom typeer ik hen als origineel. Zo zijn zij wel gespecialiseerd in Baehr als distributeur. Andere voorbeelden die zij leveren zijn Depend, Req en Satin Smooth. Niet alleen met merken en aanbod zijn zij veelzijdig. Zo bieden zij ook verschillende specialisatie opleidingen en cursussen, waarmee jij bijvoorbeeld jouw accreditatiepunten kunt halen.

Kwaliteit

Beahr is als merk ook de voorloper wat betreft motoren met een medical device. Podiamed heeft dit soort merken dan ook omdat deze een hoge kwaliteitsnorm hebben die controleerbaar is. Producten met een medical device zijn niet alleen getest en beproeft, maar staan ook onder een constante kwaliteit en effectiviteit controle. Zo kunnen pedicures hun ervaringen door middel van evaluatie formulieren delen. Voorbeelden hiervan zijn PodoProducts (FunghiClear, SudorClear en MuscleClear) en Medihoney (Derma creme, Barriere creme en wondgels). Bekijk het hele aanbod van Podiamed hier.

De unieke merken kun je in jouw salon gebruiken, maar bijvoorbeeld ook in jouw salon verkopen. Een mooie manier om je te onderscheiden van de concurrentie. Lees hier 5 andere tips voor meer omzet en klanten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.