Extra bijverdienen met productverkoop

Heb jij het artikel gelezen waarin ik 6 tips geef voor meer klanten en omzet? Ik zal je nog eens aan 2 van deze tips helpen herinneren. ‘Onderscheid je van de concurrentie‘ en ‘verkoop producten‘. Op deze ga ik nog iets dieper in en ik geef je een concrete tip om deze beide in te zetten.

Van andere pedicures onderscheiden

“Hoe en waarom moet ik me onderscheiden van andere pedicures? We doen toch allemaal hetzelfde?”. In de basis zijn wij pedicures er inderdaad uiteindelijk allemaal met hetzelfde doel, namelijk voor voetverzorging. Maar probeer je eens in de klant te verplaatsen. Waarom zou een klant voor mij kiezen en niet voor de concurrent in dezelfde stad of hetzelfde dorp? Die keuze kun je beïnvloeden door meer te bieden of andere dingen te bieden als de concurrent. Verkoop van producten en advies over producten is daar een simpel voorbeeld van. Het voordeel van ons vak is dat de cliënt die komt voor de behandeling tóch gemiddeld ongeveer 20 minuten in de behandelstoel zit. Omdat je het in die tijd vaak over koetjes en kalfjes hebt, is het natuurlijk vrij gemakkelijk hen dan op bepaalde producten te wijzen waar je zelf enthousiast over bent of die juist voor die cliënt geschikt zijn. Er is een merk die jou heel laagdrempelig de kans geeft om extra geld te verdienen met de verkoop van producten.

Bekijk hier meer voorbeelden om je van andere pedicures te onderscheiden.

Extra verdienen met commissie

Oriflame biedt cosmetica- en verzorginsproducten, waaronder ook verzorgingsproducten voor voeten. Deze producten zijn voornamelijk geschikt voor thuisgebruik en niet zozeer voor pedicuresalons, maar daardoor juist wel geschikt voor verkoop aan jouw cliënten. Oriflame biedt jou de mogelijkheid hun producten te verkopen en daarmee extra geld te verdienen. Zo krijg jij een commissie bij iedere verkoop. Je krijgt toegang tot hun hele assortiment, dus niet alleen voetgerelateerde producten, en hoeft de producten niet in voorraad te nemen.

3 gedachtes over “Extra bijverdienen met productverkoop

  1. Pingback: Voordelen van ambulant werken voor startende pedicure | Pedicuretip

  2. Pingback: Bescherming van de natuurlijke nagels | Pedicuretip

  3. Ik gebruik en verkoop al een paar jaar Oriflame in mijn salon. De voetencrème’s van de Feet-up lijn zijn echt geweldig. Ze doen vaak meer voor je voeten dan sommige professionele merken voor pedicuresalons.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.