Terugblik op tips in 2017

Het is weer december! De maand die voor de meeste pedicures vaak extra druk is. Voordat je vakantie neemt en van familie en lekker eten kunt genieten, nog even de laatste klanten langs laten komen die naar eigen zeggen niet meer kunnen wachten tot 2018. Maar deze maand betekent naast kou, cadeautjes en veel gezelligheid ook het moment van terugblikken en vooruit kijken. Welke tips kun je meenemen het nieuwe jaar in?

Terugblik op 2017

Ook voor mij is het een mooi moment om terug te blikken en er zijn dit jaar dan ook weer veel interessante onderwerpen voorbij gekomen. Zo begon ik het jaar met tips om knellende schoenen op te rekken. Dit zal nog handig van pas komen als je tijdens de feestdagen een paar schoenen krijgt die té mooi zijn om in te ruilen, maar eigenlijk ook nét te klein zijn. Verder heb ik ook een artikel geschreven met een aantal tips voor meer klanten en omzet. Toch blijven de berichten in combinatie met een video van een behandeling bij jullie het meest geliefd. Vandaar dat ik twee interessante video’s heb gemaakt, waaronder het verwijderen van een likdoorn onder de teennagel en het verwijderen van een likdoorn op de teentop. Het ontstaan van deze likdoorn op de teentop kwam omdat de teen een hamerteen is. Ten slotte heb ik afgelopen maand een pagina gemaakt waarin ik alle veelgestelde vragen heb geplaatst. Ik ben er namelijk van overtuigd dat de antwoorden op de vragen die ik dagelijks krijg voor jullie allemaal interessant kunnen zijn :). Ik hoop dan ook dat ik met mijn artikelen, tips en video’s het jaar 2017 voor jullie een leerzaam randje heb kunnen geven.

Vooruitblik op 2018

Scrol nog eens een keer omhoog, dan zul je zien dat Pedicuretip in een nieuw jasje is gestoken. Ik heb bijvoorbeeld een pagina gemaakt met al mijn video’s. Een frisse start van een nieuw jaar dus 🙂

Ik wens jullie ontzettend fijne en gezellige feestdagen toe en hoop jullie in 2018 nog veel meer te mogen inspireren. Ik bedank ook altijd mijn klanten met een kerstpresentje, zoals je wellicht al hebt gezien op mijn facebookpagina. Een leuk weetje is dat 60% van jullie ook iets speciaals voor zijn klanten doet tijdens de kerstdagen.

Ik zit natuurlijk vol leuke ideeën voor Pedicuretip in 2018, maar heb jij nog suggesties? Waar wil jij meer duidelijkheid over of waar ik mag de spotlights van jou wel eens op richten?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.