Ervaar magnesium in het eerste Experience Center van Nederland

Weet je nog? In november vorig jaar schreef ik over de werking en voordelen van magnesium en hoe jij dit als pedicure kunt gebruiken. Zo zijn er magnesium producten voor pedicures waarbij de magnesium via de huid wordt opgenomen. Werk jij inmiddels al met magnesium producten? Zo niet, dan kun je kennismaken met deze producten in het allereerste Magnesium Experience Center van Nederland. Hoe leuk is dat!?

Magnesium via de huid

Ik zal je geheugen over magnesium even opfrissen. Magnesium is de derde levensbehoefte, na zuurstof en water. Het is een mineraal dat onder andere nodig is voor de opbouw van lichaamseiwitten, spieropbouw en de overdracht van zenuwprikkels en vorming van botten. Je hebt zo een 400 mg aan magnesium per dag nodig en kunt het voornamelijk via levensmiddelen binnenkrijgen. Veel mensen hebben een tekort aan magenisum. Onder andere ouderen hebben moeite het goed op te nemen via het maag-darmkanaal en voor sporters is het een belangrijk mineraal. Er zijn magnesium producten die via de huid opgenomen worden en ook helpen tegen voetaandoeningen als eczeem en psoriasis. Tegelijkertijd zijn sporters en ouderen een belangrijk deel van onze doelgroep, dus is het extra waardevol. Lees meer over magnesium en de verschillende pedicure producten.

Magnesium Experience Center

Magnesium is dus ontzettend belangrijk en daarom ontdekken ook steeds meer pedicures magnesium. Ook jij kunt je onderscheiden met deze toegevoegde waarde en nieuwe behandelmethoden in je praktijk. Om kennis over magnesium en ervaring met magnesium voor nog meer professionals transparant te maken is er zojuist een Magnesium Experience Center geopend! De eerste in Nederland 🙂 Er worden opleidingsdagen georganiseerd waarin je leert over magnesium en behandelingen hiermee ervaart. Zo hebben ze bijvoorbeeld een floatcabine, waarin je drijft in ‘magnesium water’, een infraroodcabine met magnesium vernevelaar, een voetenbad en een andullatie bank. De bijbehorende maaltijd is uiteraard (hoe kan het ook anders) rijk aan magnesium 😉 Een dagje naar het Magnesium Experience Center is dus leerzaam en bovenal ontspannend en rustgevend. De kosten van een complete dag krijg je terug in producten, om te gebruiken of te verkopen in jouw salon. Plan hier jouw bezoek!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.