Waarom de pedicure niet moet werken met slippers

We zitten op de helft van het jaar. Het is alweer juli en aan we merken allemaal dat ook de temperatuur stijgt! Heerlijk voor de strand- en vakantiegangers, maar als je werkt kan het nogal warm zijn. Een logische stap zou je denken om ook jouw werk outfit hierop aan te passen, maar dat is niet altijd verstandig. Dit is waarom je beter geen slippers kunt dragen!

We hebben al een vrij mooi voorjaar gehad en het lijkt soms alleen maar warmer te worden. Zo ook deze dagen. Temperaturen als 27 graden zijn geen uitzondering meer en dat kan best pittig zijn als je geen vakantie viert, maar aan het werk bent. Er zijn oplossingen, zoals een airco of een ventilator. Ik kan me ook voorstellen dat je geneigd bent om slippers te dragen. Naast dat het lekker koel is, kan het ook je eigen ‘visitekaartje’ zijn, bijvoorbeeld als je mooi gelakte teennagels hebt. Toch is het niet altijd verstandig.

Om aan te tonen waarom het niet verstandig is heb ik met donkere gympen aan gewerkt. Op die manier kun je goed zien wat er allemaal op je voeten terecht zou komen als je geen schoenen aan hebt, maar blote voeten in je slippers. Al snel zit de hele voorkant van de schoen vol met kleine spetters als ik eeltlocaties frees en nagels moet verdunnen. Dit wil je natuurlijk niet op je huid en nagels hebben.

Daarnaast is het natuurlijk ook heel belangrijk voor de veiligheid. Stel je laat je mesje, tang of schaar vallen, dan ben je met blote voeten verder van huis.

Kortom, ook al is het 27 graden, ik kies voor dichte schoenen! Geniet van de zondige dagen allemaal, voor je het weet is de zomer weer over 🙂

2 gedachtes over “Waarom de pedicure niet moet werken met slippers

  1. Pingback: Zon, zand, zeewater en je voeten | Pedicuretip

  2. Pingback: Duurzame salon met de groene bodyguard | Pedicuretip

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.