Gepersonaliseerde inlegzolen aanbieden als pedicure

Inlegzolen op maat maken of laten maken. Dat is tegenwoordig niet meer alleen iets voor de podotherapeut of orthopedisch schoenmaker. Net als ik, kun jij deze service ook als pedicure aanbieden. En hoe fijn is dat voor cliënten? Advies én de oplossing op maat, van hun vertrouwde persoon voor al hun voetproblemen.

Advies over inlegzolen en steunzolen

We komen er nogal wat tegen in ons dagelijkse werk, inlegzolen. De ene bij de hakkenbar vandaan of uit een schoenenwinkel bij het paar gekochte schoenen. De ander op maat gemaakte orthopedische steunzolen door een podotherapeut aanbevolen of gemaakt. Om nog maar te zwijgen over de goedkope flinterdunne zooltjes die al vol met gaten zitten en al zo een 2 jaar geleden vervangen hadden moeten worden. Niet voor niks dat wij er zoveel zien en er ook nog eens iets van vinden. We zijn immers de vertrouwde en aangewezen persoon waar mensen met al hun voetproblemen komen en waar vaak het eerste contactmoment is over voetproblemen. Toch geldt dat als het aankomt op schoenproblemen en inlegzolen of steunzolen, we hen meestal doorverwijzen naar een podotherapeut. Dat is nu niet meer nodig!

Inlegzolen op maat aanbieden als pedicure

Er is namelijk een techniek ontwikkelt waarmee jij gepersonaliseerde inlegzolen of steunzolen kunt aanbieden. Een maatneemkit waarmee jij in jouw salon de voet kan opmeten en vervolgens per post kunt opsturen. Eigenlijk gewoon een schuimdoos, waar een cliënt simpelweg met zijn/haar voet in kan gaan staan. Omdat je het eerste aanspreekpunt bent voor voetproblemen, hoef je cliënten zodoende niet door te sturen naar een podotherapeut, waar zij vervolgens ook nog eens op consult moeten. Allerlei drempels die er in dit geval niet meer zijn. Daarnaast hou je het contact met de cliënt volledig in eigen hand. Hoe werkt dat dan?

  1. Je hebt de maatneemkit. Daar gaat de cliënt in staan.
  2. Deze afdruk in de maatneemkit stuur je op naar E-Footcare. Met intelligente software, een digitale scanafdruk en 3D printing worden inlegzolen perfect op maat gemaakt;
  3. Binnen 5 dagen zijn de inlegzolen al bij jou in de praktijk of op het adres van de cliënt, maar net wat je wilt.

Een geweldige extra service voor bij jouw eigen werkzaamheden, waarmee je zelf dus ook nog eens extra kunt verdienen. Je ontvangt als bemiddelaar namelijk €15 netto per geleverde steunzolen. Niet gek voor een kleine en gemakkelijke service erbij, waar zowel jij als de cliënt heel veel aan heeft. Ten slotte worden voor de cliënten zelf de kosten vaak gewoon vergoed door de zorgverzekeraar en hanteren ze een niet goed = geld terug garantie. Bekijk hieronder mijn ervaring met de zooltjes bij twee verschillende cliënten.

Kennismaken met gepersonaliseerde inlegzolen en steunzolen

Wil jij jouw cliënten met voetproblemen op een nog betere manier kunnen helpen, jouw aanbod op deze gemakkelijke manier uitbreiden en ook nog eens extra bijverdienen? Dan kun je ze hier bestellen.

6 gedachtes over “Gepersonaliseerde inlegzolen aanbieden als pedicure

  1. Hoe gaat het met de verzekering wat krijgen de mensen terug? Bv. Met n basis verzekering
    Dienen zij de rekening in bij hun verzekering? En kan het ook voor belgische klanten met een belgische verzekering?

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.