Cosmetische voetverzorging

Massage voor onderbeen en voeten

Dit is de onderbeen- en voetmassage die zorgt voor ontspanning van lichaam en geest. Masseer altijd naar het hart toe en breng een logische volgorde in de massagegrepen aan. De massagegrepen zijn: effleurage, petrissage en rotatie. Daarnaast zorgt het voor een stimulerend effect op de bloed- en lymfecirculatie, waardoor afvalstoffen afgevoerd kunnen worden. Lees er hier alles over.

Hot Stone voetmassage

Een onderbeen- en voetmassage kun je uitbreiden met hot stones, oftewel warme basaltstenen. Na de massage doe je de kleinste platte stenen tussen de tenen. Je doet een grote hot stone onder de voetzool met een badstof band. Lees er hier meer over.

Voetscrub na pedicure behandeling

Een voetscrub werkt verzachtend en het verwijderd oude en dode huidcellen of de laatste eeltresten na een behandeling zoals hier. Een voetscrub is een reiniging en verzorging van de voet. Je masseert de hielen en voeten met de voetscrub en verwijderd het vervolgens met een warme en vochtige handdoek. Lees er hier meer over.

Nail Art op teennagels

Nail Art voor voeten is een onderdeel binnen de cosmetische voetverzoring. Om te oefenen kun je kunststof nageltips gebruiken voordat je de NailArt op de teennagels aanbrengt. De Nail Art breng je aan op de grote teennagel, de andere teennagels vaak alleen nagellak in een bijpassende kleur of met een detail van de Nail Art. Bekijk onderstaand veel leuke voorbeelden en lees er hier alles over.

Blauw met bloem

Roze met stippen

Roze bloem

Witte bloem

Groen met stippen

Roze met bloem

Oranje Nail Art met Nederlandse vlag

Oranje koningsdag

Oranje met strepen

Rood wit blauw

Blauw met golf sjabloon

Groen met strepen en stippen