Over Pedicuretip

pedicure pedicuretipVrijwel alle content op Pedicuretip geschreven door Marjolein van der Put. Al ruim 16 jaar zelfstandig pedicure, 10+ jaar actief als docente geweest bij een opleidingsinstutuut voor voetverzorging en al jaar 7 blogger op Pedicuretip.

Als je als cursist je basisdiploma hebt gehaald en enthousiast aan het werk gaat in je salon of ambulant, dan komen er ineens allerlei vragen op je af. Je kunt vaak niet meer gemakkelijk terugvallen op de docente of een collega, omdat je meestal alleen werkt, waardoor je soms wel wat hulp kunt gebruiken. Zo is het intitiatief ‘pedicuretip’ ontstaan. Hiermee helpen wij jou als (startende) pedicure in het ontplooien en uitbreiden van je werkzaamheden.

Van alles wat je tegen kunt komen in het vak of tijdens de voetbehandelingen zal aan bod komen. Van hele kleine toepassingen tot volledige pedicurebehandelingen. Daarnaast komen ook cosmetische behandelingen aan bod, zoals een ontspannende onderbeen- en voetmassage, teennagels lakken, NailArt, een voetscrub en het aanbrengen van een voetmasker. Dit zijn mogelijke uitbreidingen die voor jou leuk zijn om erbij te doen en je cliënten zullen het heerlijk vinden en ervan genieten.

Wij zijn heel blij dat we al zoveel pedicures hebben kunnen helpen en een steuntje in de rug hebben kunnen geven. Wil jij ook alle tips ontvangen? Je kunt je gemakkelijk en gratis aanmelden door rechtsonder op deze pagina op ‘Volg’ te klikken en je e-mailadres achter te laten.

6 gedachtes over “Over Pedicuretip

 1. Het is ook goed voor de pedicures die al heel eat jaren pedicure zijn en hun eigen manier hebben ontwikkeld
  Nu ik voor medische pedicure leer moet
  Ik toch stiekem even zoeken naar terug naar de basis 🙂

  Geliked door 1 persoon

 2. Een heel goed initiatief ‘pedicuretip’ . Precies wat je af en toe nodig hebt als beginnend pedicure. Filmpjes zijn duidelijk met goede uitleg.
  Hoop nog veel tips van je te krijgen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.